Aktive Ejeres medlemmer

Foreningens mere end 250 medlemmer repræsenterer hele investeringskæden fra individuelle business angels over ventureselskaber og kapitalfonde til institutionelle investorer samt associerede medlemmer.

Buhl Global ApS

Buhl Global’s mission er at bidrage med viden, netværk og kapital til virksomheder, der ønsker at skabe samfundsmæssige og økonomisk værdifulde produkter ud fra en kombination af nye medier, uddannelse og underholdning.
Adresse: Vældegårdsvej 33 Gentofte 2820 Telefon Arbejde: 27 29 40 00 Webside: www.buhl.dk/

Medlemsinformation:

Kontaktperson: Claus Buhl

Buhl Global fokuserer især på fællesmængden mellem uddannelse, underholdning og teknologi. Buhl Global’s mission er at bidrage med viden, netværk og kapital til virksomheder, der ønsker at skabe samfundsmæssige og økonomisk værdifulde produkter ud fra en kombination af nye medier, uddannelse og underholdning. Forholdet mellem disse områder er i disse år under fundamental forandring takket være disruptive teknologier. Det skaber nye og meget betydelige muligheder for at rykke grænserne for hvor kreative, dygtige og talentfulde, vi og vores samfund kan blive. Herudover investerer Buhl Global i virksomheder der: (1) har et disruptivt produkt, (2) har efterspørgselsorienterede forretningsmodeller, (3) har et betydeligt skaleringspotentiale, (4) har et dygtigt og engageret ledelsesteam. Læs mere på http://www.buhl.dk.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Vældegårdsvej 33 Gentofte 2820