Aktive Ejeres medlemmer

Foreningens medlemmer repræsenterer hele investeringskæden fra individuelle business angels over ventureselskaber og kapitalfonde til institutionelle investorer samt associerede medlemmer.

Computershare A/S

Michael har siden 2009 været adm. direktør for Computershare A/S, der er førende leverandør af investorservices inden for områderne ejerbogsføring, generalforsamling og aktieløn.
Adresse: Strandøre 11 København Ø 2100 Danmark Telefon Arbejde: 24 82 06 10

Medlemsinformation:

Michael Kjøller-Petersen har siden 2009 været adm. direktør for Computershare A/S, der er førende leverandør af investorservices inden for områderne ejerbogsføring, generalforsamling og aktieløn.

I 2003 grundlagde han OptionDirect sammen med Mads Lind-Holm. OptionDirect blev solgt til Computershare i 2009 og er i dag leverandør af systemer til håndtering af aktielønsordninger i Danmark, Tyskland, Irland og Island.

Som tidligere iværksætter har Michael en bred erfaring indenfor ledelse af nystartede/vækstorienterede virksomheder. Han har mange års erfaring med projektledelse af komplekse it-løsninger med mange interessenter samt design og gennemførelse af langsigtede aktielønsordninger i store organisationer. Som administrerende direktør for Computershare er Michael bl.a. ansvarlig for ejerbogsføring og aktieløn, og med hans indgående kendskab til det nordiske børsmarked har han med succes opbygget langsigtede relationer til en lang række børsnoterede selskaber, som han rådgiver inden for investor relations, markedsudvikling og corporate actions.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Strandøre 11 København Ø 2100 Danmark