Aktive Ejeres medlemmer

Foreningens medlemmer repræsenterer hele investeringskæden fra individuelle business angels over ventureselskaber og kapitalfonde til institutionelle investorer samt associerede medlemmer.

Moalem Weitemeyer Bendtsen

Moalem Weitemeyer Bendtsen er blandt de førende erhvervsadvokatkontorer i Danmark med stærke, internationale relationer.
Adresse: Amaliegade 3-5 København K 1256 Telefon Arbejde: 70 70 15 05 Webside: www.mwblaw.dk

Medlemsinformation:

Moalem Weitemeyer Bendtsen er blandt de førende erhvervsadvokatkontorer i Danmark med stærke, internationale relationer. Selskabets jurister har igennem årene bistået deres kunder i forbindelse med nogle af de største og mest krævende virksomhedsoverdragelser samt transaktioner med fast ejendom i Danmark.

De tilstræber at yde rådgivning på højeste faglige og etiske niveau med et kompromisløst fokus på kundernes behov i den konkrete situation. De rådgiver inden for alle grene af dansk og EU-retlig erhvervsjura. Moalem Weitemeyer Bendtsen har gode relationer til førende internationale advokatfirmaer, hvor deres jurister løbende udstationeres i korte og længere perioder. De kan således med kort varsel skaffe kunderne konkret tilpasset professionel rådgivning også om internationale retsforhold.

Kontaktperson: Dan Moalem

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Amaliegade 3-5 København K 1256