Associerede medlemmer / Investorer (LPs)

Lundgrens Advokatpartnerselskab

Lundgrens er en af Danmarks førende advokatvirksomheder, særligt inden for M&A, fast ejendom, IPR, skat, IT og rådgivning af offentlige virksomheder.
Adresse: Turbog Havnevej 19 Hellerup 2900 Danmark Telefon Arbejde: 35 25 25 35 Telefon Arbejde: 35 25 25 36 Webside: www.lundgrens.dk

Notes

Lundgrens er et specialiseret advokatfirma med et stærkt fokus på transaktioner. Vi er cirka 110 medarbejdere, hvoraf 65 er jurister. Vi er en af Danmarks førende advokatvirksomheder, særligt inden for M&A, fast ejendom, IPR, skat, IT og rådgivning af offentlige virksomheder. Vi rådgiver danske og udenlandske virksomheder, finansielle institutioner, private equity huse, organisationer samt offentlige institutioner inden for vores kompetenceområder. Det er vigtigt for os, at vores rådgivning er løsningsorienteret, og vores mål er at matche de krav til kvalitet, tilgængelighed, hurtighed og forretningsforståelse, markedet stiller til en moderne advokatvirksomhed. Vi arbejder efter et key-account princip. Det betyder, at klienten er knyttet til én partner, som har ansvaret for, at klientens opgaver løses af den eller de jurister i virksomheden, der besidder de rette kompetencer.

Kontaktperson: Thomas Kræmer

 

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Turbog Havnevej 19 Hellerup 2900 Danmark

Tilbage til alle medlemmer