Skip to main content

Bliv medlem af Aktive Ejere

I brancheforeningen for Aktive Ejere i Danmark har vi en stor opmærksomhed på vores medlemmer og gør en dyd ud af, at inkludere dem i vigtige netværk ved både konferencer, sociale arrangementer eller i mødet mellem offentlige beslutningstagere og repræsentanter fra branchen.

Som medlem af Aktive Ejere er man en del af en bredt funderet landsdækkende interesseorganisation, der er tager aktiv del i den samfundsmæssige debat ved at optræde synligt i medierne og igennem tæt kontakt med politiske aktører på Christiansborg. Som medlem har du selvsamme mulighed for at få en stemme i samfundsdebatten, som vil blive medtaget når nye regler er under overvejelse og når forslag til god erhvervspolitik skal vedtages. Du får således mulighed for aktivt at præge udviklingen i den forsat voksende branche gennem indflydelse i Aktive Ejeres udvalg og bestyrelse.

Medlemskabet signalerer, at du vil medvirke til at støtte venturekapitaludviklingen, samt fremme teknologi, produktivitet og etablering af iværksættermuligheder i Danmark. Derudover er der i branchen et betydeligt fokus på sociale emner omhandlende den grønne omstilling og diversitet, samt på hvordan vores medlemmer bidrager til disse. Et medlemskab af Aktive Ejere signalerer ligeledes, at du vil medvirke til at støtte venturekapitaludviklingen samt fremme teknologi, produktivitet og etablering af iværksættermuligheder i Danmark.

Som medlem får du mulighed for aktivt at præge udviklingen i den fortsat voksende branche gennem indflydelse i Aktive Ejeres udvalg og bestyrelse.

Du ansøger om medlemskab af Aktive Ejere ved at udfylde nedenstående formular. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Aktive Ejere.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev


© Created and hosted by Group Online.