C.W. Obel A/S

C.W. Obel A/S er et investeringsselskab med en mangeårig historik inden for investering og ejerskab i dansk erhvervsliv.

Firmainfo: Vestergade 2København K 1456 Danmark

Telefon Arbejde: +45 23 39 37 55

Kontaktperson: Investeringsdirektør Thomas Holm Jensen.

C.W. Obel A/S’ investeringsstrategi fokuserer på minoritetsinvesteringer primært i danske virksomheder. Vi ønsker at indgå i et loyalt og langsigtet partnerskab med de øvrige ejere samt ledelsen. C.W. Obel A/S kan bistå med virksomhedens fremtidige værdiskabelse via yderligere vækstkapital og løbende strategisk sparring.

Herudover foretager C.W. Obel A/S investering i private equity/venture capital fonde og co-investeringer i samarbejde med disse fonde.

Om C.W. Obel A/S

C.W. Obel A/S er et investeringsselskab med en mangeårig historik indenfor investering og ejerskab i dansk erhvervsliv. Selskabet besidder betydelige ejerandele i børsnoterede selskaber såsom Scandinavian Tobacco Group og Tivoli, en ejendomsportefølje igennem C.W. Obel Ejendomme A/S, direkte investeringer i eksempelvis Semco Maritime og Fritz Hansen samt indirekte investeringer (kapitaltilsagn) i private equity og venture capital fonde.

Hjemmeside: www.cwobel.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


© Created and hosted by Group Online.