Skip to main content

Thorkild B Westergaard

17. oktober 2022
Executive Chairman
Efact Global
Fintech
Webside: efact.pe/

Efact Holding ApS har valgt at starte sine aktiviteter i Peru, hvilket er gennemført med etablering af dansk datterselskab Efact Operations Peru ApS, der står som ejer af operatørselskabet Efact S.A.C, som er registreret og driver aktiviteterne i Peru. Efact Holding ApS ejer 2.000 aktier, svarende til 0,032% af aktiekapitalen og Efact Operations Peru ApS ejer 6.286.185 aktier svarende til 99,968% af aktiekapitalen.
Selskabet blev stiftet med det formål at etablere elektronisk fakturering og Supply Chain Finance – SCF – i Latinamerika. SCF er reverse factoring, hvor købervirksomheden og ikke sælgervirksomheden kreditvurderes, da kreditrisikoen er relateret til købervirksomheden.

Tax Clearance:
Vi har på det seneste mødt en stigende efterspørgsel fra betydende kolleger udenfor Latinamerika for regional Invoice Compliance, og vi vil naturligvis gerne efterkomme denne efterspørgsel på en god og effektiv måde. Derfor har vi bestemt at vi vil udbyde dette som et produkt og serviceydelse. I første omgang tilbyder vi understøttelse af Argentina, Brasilien, Chile, Colombia, Costa Rica, Honduras, Ecuador, Peru og Uruguay. Efterfølgende fase 2 planlægger vi Guatemala, Mexico og Paraguay, hvilket vi estimere at understøtte fra juni/juli måned i år.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


© Created and hosted by Group Online.