Skip to main content

Om Aktive Ejere

Aktive Ejere er brancheforeningen, der samler hele økosystemet af aktive ejere og investorer i Danmark. Vores branche tæller alt fra private investorer, over familiekontorer til venture- og kapitalfonde og store pensionskasser samt alle de aktører, der rådgiver dem.

Vores medlemmer yder aktivt ejerskab i de virksomheder, de investerer i, og er samtidig med til at udvikle Danmarks næste generation af succesrige virksomheder.

Vi hjælper vores medlemmer politisk og kommunikativt, ligesom vi er med til at bringe dem sammen med hinanden og omverdenen. Aktive Ejere er en lille agil forening, der bygger på unikke medlemskompetencer, der frivilligt hjælper os i vores arbejde.

Aktive Ejere og vores medlemmer er bevidste om det ansvar, der påhviler os overfor det danske samfund, vi er en del af. Vi er tilhængere af den usynlige samfundskontrakt mellem danskerne, erhvervslivet og politikerne, hvor konkurrencedygtige rammevilkår og stabilitet går hånd i hånd med transparens og ansvarlig opførsel.

Gennem vores handlinger og spilleregler vil Aktive Ejeres medlemmer vise ansvarlighed.

Vi vil hjælpe det danske samfund med at omstille sig. Vi vil hjælpe innovative virksomheder med at blive bedre, og gøre danske succeser til eksportsucceser. Vi vil investere i den grønne omstilling af Danmark, så samfundet bliver bæredygtigt, og vi yder vores bidrag til at gøre Danmark klimaneutralt.

Mere end 300 medlemmer

Aktive Ejere har mere end 300 medlemmer, som repræsenterer hele branchen og samarbejder med alle relevante aktører i samfundet fra myndigheder og styrelser, over fagbevægelser, erhvervsorganisationer til iværksættere og enkeltvirksomheder.

Foreningen blev stiftet i år 2000 og hed indtil 2020 “DVCA – Danish Venture Capital and Private Equity Association”. Vi har til huse på Løngangstræde 20 i det centrale København.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


© Created and hosted by Group Online.