Aktive Ejeres sekretariat

Henrik Sass Larsen
Administrerende direktør
Henrik Sass Larsen er administrerende direktør i Aktive Ejere. Henrik er tidligere erhvervs- og vækstminister (2013-2015) og mangeårigt folketingsmedlem (2001-2019) for Socialdemokratiet. Du kan kontakte Henrik på: sass@aktiveejere.dk
Jonathan SH. Nielsen
Direktør
Jonathan SH. Nielsen er direktør i Aktive Ejere. Jonathan er tidligere særlig rådgiver i Økonomi- og Indenrigsministeriet og har det før været politisk-juridisk konsulent på Christiansborg i en årrække. Han er uddannet cand.jur. ved Københavns Universitet.
Du kan kontakte Jonathan på:
jonathan@aktiveejere.dk eller 2284 1989
Mads Havskov Hansen
Presse- og kommunikationschef (sygemeldt)
Dorte Thomsen
Fagpolitisk chef
Dorte Thomsen er fagpolitisk chef i Aktive Ejere. Dorte er tidligere business unit director nordic ved Intertrust Denmark, og hun er uddannet i business administration and economics ved CBS.
Du kan kontakte Dorte på:
dorte@aktiveejere.dk eller 3069 2706
Carina Young Høedt
Projektleder og netværksansvarlig
Carina Young Høedt er projektleder og netværksansvarlig i Aktive Ejere. Carina er uddannet i International Business Communication ved CBS og er ansvarlig for Aktive Ejeres konferencer og events, for medlemsydelser og forestår den daglige administration.
Du kan kontakte Carina på:
cho@aktiveejere.dk eller 3051 1618
Niels Ejner Hovmøller
Analysemedarbejder
Niels Ejner Hovmøller er analysemedarbejder og student i Aktive Ejere og er blandt andet ansvarlig for Aktive Ejeres buy-out liste. Niels Ejner studerer økonomi ved Københavns Universitet.
Du kan kontakte Niels Ejner på:
neh@aktiveejere.dk
Ellen Tornfeldt
Analysemedarbejder
Ellen Tornfeldt er analysemedarbejder og student i Aktive Ejere. Ellen studerer økonomi ved Københavns Universitet.
Du kan kontakte Ellen på: eto@aktiveejere.dk
Sarah Koch Jacobsen
Kommunikationsmedarbejder
Sarah Koch Jacobsen er kommunikationsmedarbejder og student i Aktive Ejere. Sarah studerer International Business and Politics ved Copenhagen Business School.
Du kan kontakte Sarah på: skj@aktiveejere.dk