Årets (Digitale) Topmøde

På trods af at corona stadig har et godt tag i det danske samfund, så er det med stor glæde, at Aktive Ejere kan byde velkommen til årets Topmøde d. 3. november, som i denne omgang vil blive afholdt digitalt.

Igen i år har vi et solidt, fagligt line-up, som vi glæder os til at præsentere.

Som moderator på Topmødet, vil politisk kommentator, journalist og forfatter, Noa Redington føre os gennem dagen med sikker hånd.
Noa Redington har en stærk politisk baggrund som særlig rådgiver for Helle Thorning-Schmidt under Thorning-regeringen fra 2011-2015.

Mens amerikanerne finder vej til valgstederne forud for det kommende præsidentvalg, ser Aktive Ejere frem til bl.a. at byde velkommen til tidl. Statsminister og tidl. Generalsekretær i NATO, Anders Fogh Rasmussen, der med sin uovertrufne indsigt vil præsentere og diskutere betydningen af det amerikanske valg, samt forskellige scenarier, der relaterer sig til forholdet mellem USA-Kina i kølvandet på præsidentvalget.

Den britiske økonom, Andrew Sentance, deler sin makroøkonomiske analyse af konsekvenserne af Brexit og forholdet mellem Storbritannien og EU. Andrew Sentance har solidt kendskab til den britiske økonomi og holder flere indflydelsesrige titler, som bl.a. tæller eksternt medlem af Bank of England Monetary Policy Committee og Senior Economic Advisor hos PwC. I dag fungerer han som uafhængig økonom og er samtidig seniorrådgiver hos Cambridge Econometrics.

Derudover kan vi også byde velkommen til Sveriges tidl. finansminister, Anders Borg, som vil komme med sin analyse af trends og perspektiver i forbindelse med EU’s igangværende revision af FAIF-direktivet. Derudover vil Anders Borg dykke ned i samarbejdet og de behov, der opstår, når de skandinaviske fonde møder de store europæiske og internationale spillere i markedet.

Det fulder program lyder:

Topmødet, d. 3. november 2020

Kl. 13.30-13.45: Christian Frigast, bestyrelsesformand for Aktive Ejere, og Henrik Sass Larsen, direktør i Aktive Ejere, byder velkommen og præsenterer dagens emner.

Første segment

Kl.13.45-14.30: Anders Borg dykker ned i EU’s igangværende revision af FAIF-direktivet, samt diskuterer forholdet mellem de skandinaviske fonde og de store internationale spillere i markedet.

Andet segment

Kl. 14.45-15.30: Relationen mellem Bruxelles og London er på sit laveste, og vi inviterer inden for til en makroøkonomisk evaluering af Brexit, hvor Andrew Sentance deler sin analyse af de konsekvenser, som Brexit hidtil har medført for både Storbritannien og EU.

Tredje segment

Kl. 15.45-16.45: Med kun få timer til det amerikanske valgresultatet, vil Anders Fogh Rasmussen diskutere betydningen af det amerikanske valg samt forskellige scenarier, der relaterer sig til forholdet mellem USA-Kina i kølvandet på præsidentvalget.

Læs mere og køb din billet her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


© Created and hosted by Group Online.