Skip to main content

Aktive Ejere etablerer ny Impact-komité for at styrke Impactinvesteringer i Danmark

18. januar 2024

Aktive Ejere annoncerer stolt oprettelsen af deres nye Impact-komité, der forener repræsentanter fra forskellige sektorer med det formål at fremme og støtte den voksende tendens inden for Impactinvesteringer i Danmark.

“Impactfonde er i øjeblikket den hurtigst voksende gruppe inden for private equity, og det forstår man godt, når man kigger på deres investeringer i netop at løse de samfundsmæssige og miljømæssige udfordringer, vi står med”, udtaler Peter Christensen, direktør i Aktive Ejere.

Med en betydelig stigning i popularitet på både internationalt og nationalt plan inden for de seneste femten år har Impactinvesteringer taget en central plads inden for private equity. Aktive Ejeres Impact-komité er en strategisk satsning for at møde denne stigende efterspørgsel og etablere en platform, der fremmer bæredygtige og transformative projekter.

Ulrik Fonsmark, der til daglig leder den nordiske og baltiske afdeling af den europæiske investeringsfond Impact Partners, vil fremover bestride rollen som formand for den nye komité.

Klik her for at se mere om udvalget.

En artikel i Finans bringer opmærksomhed på betydningen af at etablere en Impact-komité og uddyber mere konkret formålet med dette udvalg.

Læs mere om formålet og betydningen af at etablere en dansk Impact-komité i Finans.dk:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


© Created and hosted by Group Online.