Skip to main content

Aktive Ejere på Folkemødet 2024

18. juni 2024

Aktive Ejere var stærkt repræsenteret på dette års Folkemøde. Fra sekretariatet deltog cheføkonom Bo Sandberg sammen med medlemschef Maria Rask Hetoft Larsen. Aktive Ejere deltog aktivt i debatter og netværksaktiviteter, og repræsenterede hele økosystemet af private investorer, herunder kapitalfonde, venturefonde, family offices, pensionskasser og business angels.

Tak til Den Sociale Kapitalfond for invitationen til at deltage i en spændende debat om sociale investeringer. Her understregede Aktive Ejere medlemmernes evne og vilje til at imødekomme markedets stigende efterspørgsel efter socialt ansvarlige investeringer, som også er en dagsorden, som Aktive Ejere arbejder med gennem Danish Impact Committee.

Bo Sandberg deltog også i den klassiske “Cheføkonomerne har Ordet” for 8. gang, hvor vi diskuterede økonomisk vækst og måling af BNP med økonomerne Sofie Holme Andersen, Erik Bjørsted og Mia Amalie Holstein, modereret af Emilie Damm Klarskov.

Tak for de mange spændende indsigter fra andre debatter, drøftelser og dialog om branchen, fremtiden og alt det imellem.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


© Created and hosted by Group Online.