Carlsquare

Carlsquare rådgiver iværksættere, ledelsesteams og ejere i forbindelse med M&A og kapitalfremskaffelse og har kontorer i Berlin, München, Hamborg, Stockholm, London og København.
 
Adresse: Toldbodgade 57 København 1253
Hjemme: Toldboldgade 57 København K 1253
Telefon Arbejde: 39 45 00 10
Webside: www.carsquare.com

Medlemsinformation:
Vi rådgiver iværksættere, ledelsesteams og ejere i forbindelse med M&A, børsnoteringer og privatplaceringer

Carlsquare består af erfarne partnere og medarbejdere, der rådgiver i relation til tunge og komplekse processer i forbindelse med køb, salg og fusioner af virksomheder, datterselskaber og forretningsenheder. Med erfaring fra mere end 400 transaktioner for iværksættere, virksomheder, investorer og kapitalfonde, kan vi sikre professionel rådgivning gennem hele processen.

Vi ønsker at være den foretrukne partner for virksomhedsejere og iværksættere i forbindelse med strategiske beslutninger, relateret til virksomhedernes ejerstruktur eller investeringer.

Vi arbejder med ejerledede, markedsførende virksomheder, hurtigt voksende startup-virksomheder med innovative teknologier og forretningsmodeller, men også med kapital- og venturefonde, family offices og selskaber, der ønsker at optimere vækst og værdiskabelse.

Carlsquare er selv en iværksætter-drevet og hurtigt voksende virksomhed, og vi forstår de typiske udfordringer for sådanne virksomheder samt dynamikkerne og transformationsprocesserne i innovative industrier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


© Created and hosted by Group Online.