Hjælp os med at blive klogere på konsekvenserne af coronavirus

Det er svære tider for alle lige nu – også for DVCA’s medlemmer. Regeringen har lavet to hjælpepakker for erhvervslivet, men som regeringen siger, så er det kun starten.

I hele økosystemet af aktive virksomhedsejere tegner der sig et klart billede: massive økonomiske udfordringer som følge af coronavirus. Det gælder helt fra de små iværksætterselskaber til mindre og mellemstore veletablerede arbejdspladser og til de helt store samfundsbærende private aktører.

DVCA vil gerne blive klogere på, hvad konsekvenserne af coronavirus har for vores medlemmer, så vi kan give indspil til regeringen på områder, hvor der efter vores opfattelse mangler løsninger, eller hvor der er rum for bedre løsninger. Vi ser ikke snævert på kapitalfonde, men på dansk erhvervsliv som helhed.

Der er allerede fra politisk side åbnet op for dialog med erhvervslivet, ligesom der er en stigende erkendelse af, at nogle virksomheder rammes meget hårdt. Hjælpepakker til erhvervslivet skal komme de små og mellemstore virksomheder til undsætning, men som regeringen har sagt, er dette kun starten.

I DVCA har vi fulgt situationen dag til dag, og vi vil fortsat følge udviklingen tæt. Hvis I ser særlige udfordringer, må I meget gerne viderebringe dem til os. Det samme gør sig gældende, hvis I har forslag til løsninger.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


© Created and hosted by Group Online.