Skip to main content

IMPACT Partners

17. oktober 2022

IMPACT Partners er en europæisk impact investeringsplatform og pioner på sociale investeringer siden 2007. IMPACT Partners har 4 private equity fonde, der investerer i sociale og bæredygtige virksomheder i vækstfasen. Herudover er der til dato 3 social impact bonds (SIB) fonde, der yder lån til sociale effektinvesteringer samt én LBO fond, hvis formål er at skabe afkast til hjerneforskning. IMPACT Partners forvalter +2,5 mia. kr. på tværs af fondene og primært i private equity. 

Med 5 kontorer og +50 ansatte i Europa investerer IMPACT Partners i virksomheder, der skaber målbare og markante sociale effekter i samfundet for udsatte børn, voksne og deres pårørende. Investeringerne er primært i sundhed, uddannelse og cirkulær økonomi – samt generelt i virksomheder, der skaber arbejdspladser for udsatte borgere. Fonden hjælper porteføljen med vækst og opkøb gennem deres kontorer i Frankrig, Danmark, Tyskland, Spanien og Italien. 

Investorerne består bl.a. af EIF, Swen CP, BNP Paribas, Generali, Credít Agricole, Investcorp, Bpifrance, Peugeot Invest, CNP Insurance, Færch & Døtre m.fl. Det nordiske kontor IMPACT Partners Nordic ledes af partner Ulrik Fonsmark Andreasen.

Adresse: Matrikel 1, Højbro Plads 10 København K 1200 Danmark
Kontaktperson: Ulrik Fonsmark Andreasen
Webside: IMPACT Partners

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


© Created and hosted by Group Online.