Skip to main content

Investo Capital bliver medlem af Aktive Ejere

2. september 2021

Vi har fornøjelsen af at meddele at Investo Capital netop er blevet medlem af Aktive Ejere.

Investo Capital er en dansk venturefond, som investerer i technologi baserede seed og early-stage virksomheder. Fonden startede i 2018, og har indtil nu foretaget seks investeringer i Danmark.

Investo Capital er en aktiv minoritetsinvestor og teamet i fonden har lang erfaring med investeringer baseret på kommercialisering af innovation og fokuseret omkring vækst processen fra lokal start-up til en teknologisk baseret markedsleder position med international rækkevidde. Investo Capitals team har også selv erfaring med at starte egne virksomheder og bidrager med viden og know-how inden for strategi, organisation, internationalisering og en lang række operationelle og finansielle aktiviteter, alt afhængigt af virksomhedens behov.

Investo Capital lægger stor vægt på virksomhedens team, teknologiens konkurrencedygtighed, vækstpotentialet, hvor meget potentiale der er for at løfte i en samfundsmæssig sammenhæng, hvor skalérbar virksomheden er og slutteligt, udviklingen i det specifikke marked som virksomheden opererer i.

Teamet har investeringserfaring fra blandt andre Configit, GomSpace, Healthcare Danmark, Netic, STATE Drinks og TC Group.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


© Created and hosted by Group Online.