Skip to main content

Nordic Capital

17. oktober 2022

Nordic Capital er en førende Private Equity investor med et stort engagement i at skabe stærke og bæredygtige virksomheder gennem operationelle forbedringer og udviklende vækst.

Nordic Capital fokuserer på udvalgte regioner og sektorer, hvor fonden har stor erfaring og kan vise dokumenterede resultater. Kernesektorerne for Nordic Capital er sundhed, teknologi og betalingsløsninger, finansielle tjenester samt industrielle produkter og forretningsydelser.

Nøgleregioner for Nordic Capital er især Europa, men på sundhedsområdet og teknologi og betalingsløsninger er der tale om et globalt fokus. Siden etableringen i 1989 har Nordic Capital investeret mere end 23 milliarder euro i 140 virksomheder.

De seneste fonde er Nordic Capital Fund XI med et kapitaltilsagn på EUR 9 milliarder, og Nordic Capital Evolution med et kapitaltilsagn på EUR 1.2 milliarder, hovedsageligt fra internationale institutionelle investorer såsom pensionsfonde.

Nordic Capital Advisors har lokale kontorer i Sverige, Danmark, Finland, Norge, Tyskland, Storbritannien, USA og Sydkorea.

Nordic Capital er en af de største private equity investorer i Danmark, og vi har været aktivt til stede i Danmark siden 2001.

I Danmark er det vores mission at investere i og eje danske kvalitetsvirksomheder, herunder vores nuværende investeringer i blandt andet Conscia, SiteImprove, RiskPoint og Leo Pharma, samt vores tidligere investeringer i Unifeeder, Nycomed, EG og Falck.

Vores danske team er vokset till 11 ansatte, og vores globale Operations Advisory team med speciale i at drive operationelle forbedringer i Nordic Capital selskaber bliver ledet af vores danske partner, Peter Thorninger.

Adresse: Sankt Annæ Plads 11 København K 1250
Kontaktperson: Christian Hedegaard
Telefon: 33 44 77 50
Email: christian.hedegaard@nordiccapital.com
Websidewww.nordiccapital.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


© Created and hosted by Group Online.