Aktive Ejere lancerer skattekodeks

Aktive Ejere lancerer nu vores skattekodeks. Det gør vi, fordi vi gerne vil være en aktiv deltager i samfundet omkring os. Det har længe været et ønske fra bestyrelsen, at vi som forening deltager mere aktivt i den offentlige debat og fortæller om alle de gode ting, vores medlemmer gør hver eneste dag. At vores medlemmer skaber de arbejdspladser og den vækst og velstand, der er afgørende for at holde vores samfund i gang. Og at de er med til at udvikle nye produkter til gavn for borgere og virksomheder.

Det var for at synliggøre den positive forskel, at vi skiftede navn til Aktive Ejere, og vores nye skattekodeks skal ses i forlængelse af det. Med vores skattekodeks ønsker vi at vise, at vores medlemmer betaler den skat, de skal, og at alle samarbejder konstruktivt med skattemyndighederne i de lande, vi arbejder i.

Vi ved også, at det for mange af vores medlemmer er vigtigt at kunne sige til investorer, at der leves op til en ansvarlig skatteadfærd. Den mulighed får de nu, fordi vi stiller klare standarder, der i øvrigt er meget tæt på de standarder, pensionskasserne arbejder under.

Vi lancerer skattekodekset i dag med en artikel i Børsen. Ved spørgsmål, opfordrer vi til, at de stiles til presse- og kommunikationschef Mads Havskov Hansen på 41 29 21 83 / mhh@aktiveejere.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


© Created and hosted by Group Online.