Skip to main content

BDO

Industri: BDO er landets fjerdestørste rådgivnings- og revisionsvirksomhed, der favner rådgivning, revision, regnskab og Business Support for det private og det offentlige marked.
Adresse: Havneholmen 29 København V 1561 Danmark
Telefon: 39 15 52 00
: 

Om BDO: BDO er landets fjerdestørste rådgivnings- og revisionsvirksomhed, der favner såvel rådgivning, revision, regnskab og Business Support for det private marked som rådgivning, revision, regnskab og Business Support for det offentlige marked. Herudover tilbyder vores specialafdelinger Skat og Moms, Advisory med Consulting og Risk Assurance samt Corporate Finance høj faglighed, dybe specialkompetencer og lokalt engagement. BDO er tilstede i 158 lande verden over med mere end 68.000 medarbejdere. Fra 31 lokale kontorer i Danmark rådgiver ca. 1.100 medarbejdere rygraden af dansk erhvervsliv; fra den mindre ejerleder til store virksomheder og den offentlige sektor.

Hos BDO får du det bedste fra to verdener. Vores kunders forretning styrkes af, at vi både er den nærværende revisor og en international rådgivningsvirksomhed med globalt udsyn. Nærheden til de lokale markeder og indlevelsen i vores kunders udfordringer gør BDO unik. Dette – kombineret med vores størrelse, stærke ydelsespalette, internationale netværk og styrke til at investere i fremtiden – giver os ressourcerne og kompetencerne til at gøre en forskel for vores kunder.

Kontakt os og få rådgivning, der flytter din forretning – lokalt, nationalt og internationalt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


© Created and hosted by Group Online.