Skip to main content

BDO

17. oktober 2022

Industri: BDO er en af landets største rådgivnings- og revisionsvirksomheder, der tilbyder omfattende tjenester inden for rådgivning, revision, regnskab og Business Support, både til det private- og offentlige marked.

Adresse: Havneholmen 29 København V 1561 Danmark
Telefon: 39 15 52 00
:

Om BDO: BDO er en af landets største rådgivnings- og revisionsvirksomheder. Vi tilbyder omfattende tjenester inden for rådgivning, revision, regnskab og Business Support, både til det private- og offentlige marked. Vores specialafdelinger, herunder Skat og Moms, Advisory, Risk Assurance samt Corporate Finance, leverer høj faglighed, dybe specialkompetencer og lokalt engagement.

Med tilstedeværelse i 166 lande globalt og omkring 115.000 medarbejdere er BDO en international aktør. Fra vores 34 kontorer i Danmark og Grønland rådgiver mere end 1.700 dedikerede medarbejdere rygraden af dansk erhvervsliv; alt fra den mindre ejerleder til store virksomheder og den offentlige sektor.

Hos BDO får du det bedste fra to verdener. Vores kunders forretning styrkes af, at vi både er den nærværende revisor og en international rådgivningsvirksomhed med globalt udsyn. Nærheden til de lokale markeder og indlevelsen i vores kunders udfordringer gør BDO unik. Dette – kombineret med vores størrelse, stærke ydelsespalette, internationale netværk og styrke til at investere i fremtiden – giver os ressourcerne og kompetencerne til at gøre en forskel for vores kunder.

Kontakt os og få rådgivning, der flytter din forretning – lokalt, nationalt og internationalt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


© Created and hosted by Group Online.