DVCA får nyt navn!

Inden sommerferien kunne vi byde velkommen til den 20. ordinære generalforsamling i DVCA. Her blev det vedtaget, at foreningen skal have et nyt navn. Til september skifter foreningen navnet DVCA ud med Brancheforeningen for Aktive Ejere i Danmark – i daglig tale Aktive Ejere – ligesom de historiske lokaler på Børsen er blevet skiftet ud med moderne lokaler i Otto Mønsteds Gade. Navnet skal gøre det klart, hvad vi laver som forening: vi samler hele økosystemet af aktive ejere i Danmark og vores medlemmer yder aktivt ejerskab i de virksomheder, de investerer i.

Alt dette som en del af den nye strategi om et fornyet og forstærket sekretariat. Det bliver en ny start og en ny tid, vi går i møde.

Generalforsamlingen bød også på rokeringer i bestyrelsen, hvor Christian Motzfeldt, tidl. adm. direktør i Vækstfonden, Jacob Aarup-Andersen, tidl. chef for Danske Banks Banking Danmark, og Sten Verland, General Partner i Sunstone Life Science Ventures, valgte at udtræde af bestyrelsen. I deres sted indtrådte, som nye bestyrelsesmedlemmer, Søren Lemonius, Managing Partner i Sunstone Life Science Ventures, samt Rolf Kjærgaard, adm. direktør i Vækstfonden. Rolf Kjærgaard er dog ikke helt ny i foreningens bestyrelsesarbejde, da han har været tilknyttet bestyrelsen og deltaget i dens arbejde uden stemmeret, siden han overtog lederskabet i Vækstfonden.

Der skal lyde stor tak til Christian Motzfeldt, Jacob Aarup-Andersen og Sten Verland for deres utrættelige arbejde og samtidig et stort velkommen til Rolf Kjærgaard og Søren Lemonius. Vi ser frem til et godt samarbejde.

Det har været en anderledes start på året, end vi havde forventet – inklusive for DVCA’s nye direktion. Det kan vi takke coronakrisen for, men ikke desto mindre har vi fortsat arbejdet bag linjerne, mens Danmark blev lukket ned. Vi bistod regeringen med input og forslag ifm. hjælpepakkerne, og senest er vores nedsatte Advisory Board kommet med 10 anbefalinger til at få Danmark gennem krisen og stærkere ud på den anden side.


Jeg håber, I alle har haft en rigtig god sommer,

Venlig hilsen
Henrik Sass Larsen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


© Created and hosted by Group Online.