Skip to main content

I år skal der faciliteres 1,2 mia. kr i nordiske tech virksomheder

10. maj 2019

The Investor Series er et nyt initiativ i København der i år sigter efter den høje ambition om at facilitere 1.2 mia kr. i de hurtigstvoksende danske og nordiske it-virksomheder på Seed, Serie A og Serie B niveau. Dette skal ske henover fire strengt kuraterede matchmaking konferencer: som hvert kvartal inviterer 50+ top VCs, 50+ top Nordiske Business Angels og 50+ Nordiske Vækstvirksomheder.

Billede fra Investor Series vol. 1

Bag initiativet, står den danske iværksættervirksomhed, Tame, som er gået sammen med Vækstfonden, Denmark Bridge, Innovationsfonden, Deloitte, Danske Bank, Invest in Denmark og Udenrigsministeriet mm. “Hvis Danmark skal op og konkurrere med de andre iværksætterlande, så skal vi i langt mere koordinerende grad tiltrække de helt store internationale VC fonde fra USA, asien og Europa og matche dem med de bedste danske og nordiske it-virksomheder som vækster og er klar til ekspansion. Målet er at skabe 1250 nye arbejdspladser henover 2 år, samt gøre København til Europas største funding mekka”.

Den første version af Investor Series løb af stablen i Børsen for 1 måned siden med en åbningstale fra bla. undervisningsminister, Tommy Ahlers og næste event er allerede rundt om hjørnet, onsdag d. 29. Maj i København fra 8-16. The Investor Series har vendt det klassiske format på hovedet, så istedet for startups, der præsenterer, så er det investorerne (VCs og Business Angels) der står på scenen og pitcher sig selv til iværksætterne og den værditilførsel de kommer med når de investerer.

Læs mere om eventet og tilmeld dig her: https://app.tame.events/e/65990492

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


© Created and hosted by Group Online.