Skip to main content

Summer Academy: Næste generation af talent

6. september 2019

I august måned lancerede DVCA sit første Summer Academy.
Et akademi for unge studerende og nyuddannede med interesse i investeringer og iværksætteri. Her fik 60 deltagere indblik i hele investeringskæden fra business angels til venture- og kapitalfonde.

DVCA Summer Academy løb af stablen d. 14.-16. august, og omkring 60 deltagere fik indblik i hele investeringskæden bag business angels, venturefonde og kapitalfonde. Akademiet blød bl.a. på oplæg omkring økosystemet bag investeringer, case-historier fra erhvervslivet og et besøg på Nasdaq.

Henriette Kinnunen, direktør i DVCA, kalder lanceringen en stor succes;

“Med 60 udvalgte deltagere og spændende oplæg fra bl.a. Morten Sørensen fra CBS, Tommy Ahlers og DVCA’s medlemmer, har det været en fornøjelse at lancere akademiet.”

“Formålet med akademiet er at give deltagerne dybere indblik i hele branchen, og de karrieremuligheder der kan være inden for fx kapitalfondsbranchen eller venturekapital.”

DVCA Summer Academy er et projekt, der er startet for at bringe mere talent i spil inden for kapitalfondsbranchen, ligesom det skal være med til at åbne mere op for branchen. Akademiet vil være et årligt arrangement med tilbagevendende Alumni-arrangementer for tidligere deltagere.

Akademiet blev afholdt hos Bech-Bruun, som også var hovedsponsor på arrangementet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


© Created and hosted by Group Online.