Ny direktør for DVCA

Kapital – og venturefondenes samt Business angels interesseorganisation, DVCA, har fundet sin nye direktør i Henriette Kinnunen.

Kapital – og venturefondenes samt Business angels interesseorganisation, DVCA, har fundet sin nye direktør i Henriette Kinnunen efter, at den tidligere direktør Jannick Nytoft er tiltrådt som ny direktør for Ejendomsforeningen Danmark. Det er sket efter en længere og intensiv proces i samarbejde med Heidrick & Struggles, hvor der har været stor interesse for direktørstillingen.

DVCA’s formand, Ole Steen Andersen, udtaler følgende:

“Jeg er meget glad for, at Henriette Kinnunen har sagt ja til at blive DVCA’s nye direktør. Ligesom jeg er sikker på, at Henriette med hendes brede baggrund og skarpe profil kan fastholde og udbygge DVCAs stærke platform”.

Både som succesfuld chefjurist i CEPOS, selvstændig rådgiver indenfor public affairs og sidenhen som lederskribent på Børsen, har Henriette bevist sine gode evner. Derfor ser jeg frem til samarbejdet med hende om at fremme DVCA’s mission om at skabe bedre vilkår for aktivt ejerskab.”

Henriette Kinnunen udtaler:

“Jeg glæder mig meget til at blive en del af DVCA og samarbejde med foreningens medlemmer. Lige nu fylder vækstdagsordenen meget i den politiske debat og netop her gør DVCA´s medlemmer en stor forskel. Jeg ser derfor frem til at løfte DVCA´s mærkesager og arbejde for bedre rammevilkår venture- og kapitalfonde samt business angels, så DVCA´s medlemmer kan bidrage med endnu mere vækst og flere arbejdspladser”, fortæller den tiltrædende DVCA-direktør.

Henriette tiltræder jobbet som ny direktør den 4. december 2017.

Fakta om DVCA:

Brancheforening for kapitalfonde, venturefonde samt business angels. DVCAs medlemmer har samlet over 100 mia. kr. under forvaltning.

 

Kontaktinformation:

For yderligere kommentarer kontakt bestyrelsesformand Ole Steen Andersen på tlf. 4015 6648, tiltrædende direktør Henriette Kinnunen på tfl. 28892133 / e-mail henriette@kinnunen.dk eller presseansvarlig Ruben Kidde, tlf. 5386 2808 / e-mail: ruk@dvca.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


© Created and hosted by Group Online.