Skip to main content

Stor cadeau til venture- og kapitalfondsbranchen

DVCA’s administrerende direktør, Henriette Kinnunen, er blandt Berlingskes ”100 kvinder på toppen”. Det er en anerkendelse af branchen og den betydning business angels, venturefonde og kapitalfonde har på Danmarks og fremtidens vækstvirksomheder.

Henriette Kinnunen, adm. direktør, DVCA.

Berlingske har i dag en artikel om de mest indflydelsesrige kvinder i Danmark. DVCA’s administrerende direktør, Henriette Kinnunen, er blandt de 100 kvinder på toppen.

Henriette udtaler:

”Det er en kæmpe cadeau til vores branche. Det viser virkelig den betydning venture- og kapitalfondsbranchen samt business angels har, og hvor vigtige vores medlemmers investeringer i Danmarks vækstvirksomheder er.”

DVCA’s medlemmer repræsenterer en vigtig del af vores samfund, og har en stor aktie i at styrke økonomien og skabe en masse jobs. Business angels, venturefonde og kapitalfonde er således en vigtig del i erhvervslivets økosystem.

”Der ligger en reel værdiskabelse i vores branche. I mange år har vore medlemmer bidraget med vækst, produktivitet og store afkast til deres investorer, så jeg er kun glad for, at de får den anerkendelse, som de fortjener,” afslutter Henriette.

 

Artiklen er bragt i Berlingske den 23. november 2018. Du kan læse den her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


© Created and hosted by Group Online.