Skip to main content

Christian Frigast: NETS og deres ejere bør genoverveje aktieprogram til ledelsen

29. maj 2019

Pressemeddelelse, 29. maj 2019

Ovenpå Børsens historie om Nets og deres aktieprogram, råder DVCA’s formand, Christian Frigast, Nets og deres ejere til at genoverveje deres aktieprogram.

“Nu kender vi ikke detaljerne, men ud fra Børsens oplysninger lyder det som et usædvanligt aggressivt beløb, både hvad angår investeringens størrelse og det mulige afkast. Det er vi ikke er vant til herhjemme. Der er dog hverken tale om løn eller bonus, men om et aktieprogram. Dermed løbes en risiko, men afkastprofilen er højest usædvanlig”, udtaler Christian Frigast og fortsætter:

“Nets og dets udenlandske ejere skulle have tænkt over, at så usædvanlige beløb i en virksomhed inden for dansk/nordisk finansiel infrastruktur, som vi alle betaler til, vil udfordre sammenhængskraften herhjemme.”

I sin udtalelse fokuserer Christian Frigast bl.a. på, at det smitter af på hele det danske investormiljø:

“Det er vigtigt for danske pensionskasser og andre investorer, at der kan tilbydes ledelser at investere egne penge via aktieprogrammer, for at der skabes afkast til alle, men ordningerne må ikke stikke af, som tilfældet tilsyneladende er her. Det smitter af på hele det danske investormiljø. Nets og deres ejere burde derfor genoverveje programmet. ”

DVCA er brancheforeningen for kapital- og venturefonde samt business angels i Danmark. Kapitalfonden bag Nets – Hellman & Friedman – er imidlertid ikke medlemmer af DVCA.


For yderligere kommentarer kontakt venligst:

Henriette Kinnunen, administrerende direktør i DVCA, +45 28 89 21 33

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


© Created and hosted by Group Online.