Christians Leder

Et DVCA i forandring

DVCA står over for store forandringer. Ved årsskiftet vil Henrik Sass Larsen sætte sig i spidsen for et forandret sekretariat. Jeg ser meget frem til – i samarbejde med DVCA’s bestyrelse og DVCA’s medlemmer – at arbejde sammen med Henrik og sætte en ny retning for DVCA.

En af de første opgaver for Henrik bliver at styrke DVCA’s sekretariat. I løbet af efteråret vil vi sige farvel til tre nøglepersoner i form af Henriette Kinnunen, Ruben Kidde og Gorm Boe Petersen. Jeg vil gerne på denne plads sige en stor tak til alle tre for den indsats, de har ydet for DVCA gennem årene.

Christian Frigast, Formand, DVCA

I DVCA er vi bevidst om vores samfundsansvar, og den rolle vores medlemmer spiller for dansk økonomi. Og vores rolle er voksende. Det gælder uanset, om man er medlem af DVCA som business angel, venturefond, kapitalfond, infrastrukturfond, pensionskasse, erhvervsdrivende fond eller andet. Ingen nævnt, ingen glemt. Det er i høj grad vores medlemmer, der qua deres investeringer, kan skabe vækst og innovation i Danmark. Det betyder også, at vi skal overveje, hvordan DVCA placerer sig som forening fremadrettet.

Den politiske efterårssæson er skudt i gang

Efterårets komme varsler også en ny politisk sæson, og finanslovsforhandlingerne er allerede i fuld gang. Danmarks vækst og velstand er vigtig, og derfor håber vi i DVCA, at hverken aktiesparekontoen amputeres, eller at en af verdens allerhøjeste aktieskatter hæves yderligere. Samtidig ser vi meget positivt på de nye ambitioner i klimapolitikken, der rummer gode forretningsmuligheder både nationalt og internationalt for DVCA’s medlemmer.

Men det er naturligvis også vigtigt at fastholde overfor begge blokke i Folketingssalen, at DVCA-medlemmernes investeringer er afgørende for fremtidens vækst og velstand. Især nu, hvor en økonomisk tilbagegang kan være på vej. Det er afgørende med kloge politiske beslutninger, der holder hånden under både vækst og jobskabelse.

Topmødet 2019

Igen i år byder DVCA velkommen til Topmødet, som denne gang sætter fokus på FN’s verdensmål. Programmet er derudover fyldt med gode oplæg om bl.a. investeringer i fremtidens klimaløsninger, og så får vi besøg af bl.a. Bert Nordberg, bestyrelsesformand i TDC og Vestas, Rolf Kjærgaard, ny direktør for Vækstfonden, Bo Foged, adm. direktør i ATP samt Paul Plewman, CEO for Macquarie Bank i Europa.

Traditionen tro vil Topmødet foregå på Hotel Hesselet i Nyborg og løber af stablen d. 12. – 13. november 2019. Programmet kan ses her.

Jeg håber, at alle foreningens medlemmer og andre interesserede har lyst til at deltage. Selv ser jeg meget frem til nogle spændende dage.

Jeg håber, vi ses til Topmødet.

Venlig hilsen,

Christian Frigast

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


© Created and hosted by Group Online.