Human Lie Detection i M&A

Torsdag den 9. september inviterer Aktive Ejere sine medlemmer til et gå-hjem møde om adfærdsforskningen i human lie detection.

Hvornår: Den 9. september 2021, kl. 15.00 til 17.00.
Hvor: Aktive Ejere, Otto Mønsteds Gade 5, 1571 København V.


Tillid er afgørende i M&A. Men kan du stole på de informationer, du får under og efter en transaktion? Dette spørgsmål rumsterer i baghovedet på mange professionelle i venture- og kapitalfonde, fonde og familiekontorer, private investorer samt rådgivere. Ifølge forskningen opfanger vi kun hver anden løgn, vi præsenteres for. I tillæg er risikoen for løgn størst i high-performance miljøer som M&A miljøet i Danmark.

På dette oplæg introduceres du til adfærdsforskningen i human lie detection, og hvordan du kan anvende den gennem hele M&A processen fra Q&A, high-level due diligence, full due diligence og forhandling til efter transaktionen er gennemført. Du bliver klogere på, hvilke typer af adfærd, der ifølge forskningen er tegn på løgn, og hvilke vi forkert antager er tegn på løgn.

Du præsenteres også for en systematisk interviewmetode til at efterprøve løgn og til hvordan du bedst håndterer en løgn, du opdager. Endeligt hører du om, hvordan evnen til at adskille troværdige fra utroværdige informationer kan bidrage til at øge tillid i samarbejder, investeringer og forhandlinger.

Oplægsholder er Anne-Marie Christensen, CEO Etnovator ApS, Antropolog, mediator og human lie detector. Etnovator ApS er et videnskabeligt baseret bureau med forskningsspeciale i menneskelig interaktion og samarbejde. Etnovator ApS hjælper M&A professionelle med at navigere strategisk og systematisk i den menneskelige side af transaktioner for at maksimere synergi og værdi.

Tilmeld dig her og bliv klogere på hvordan du gennemskuer løgne i forhandlingslokalet: https://ae.nemtilmeld.dk/24/

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


© Created and hosted by Group Online.