Hvad er dine erfaringer med hjælpepakkerne?

DVCA har tidligere efterspurgt forslag til afbødning af de vidtgående økonomiske konsekvenser af coronakrisen. Forslagene, der indkom, har vi samlet i en række breve til Regeringen og Folketinget. Heldigvis kan vi notere os, at beslutningstagerne har lyttet til dansk erhvervsliv, og selvom vi selvfølgelig gerne ser, at der sker mere, er en række omfattende hjælpepakker blevet søsat.

Processen er grundet omstændighederne gået usædvanlig hurtigt, og det er i sig selv fornuftigt. Når ting går så hurtigt, er det dog ikke alle elementer, som man når at tænke helt igennem. Der kan derfor opstå uforudsete problemer eller udfordringer, lige såvel som der kan være huller eller mangler, der ikke bliver dækket ordentligt af. Det kan også være, at ordninger er blevet administrativt tunge, langsommelige eller for bureaukratiske til effektivt at løse de udfordringer, de er sat i verden for at adressere.

Vi vil gerne invitere alle i økosystemet af aktive virksomhedsejere og deres rådgivere, til at dele deres erfaringer med hjælpepakkerne med DVCA. Hvad vi modtager af input, vil vi tage med videre i vores dialog med myndighederne.

Ris, ros og forslag til justeringer er velkomne og kan sendes direkte til DVCA’s fagpolitiske chef, Jonathan S.H. Nielsen, på jnie@dvca.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


© Created and hosted by Group Online.