Skip to main content

Venture- og kapitalfonde valfarter til København

19. juni 2017

Venture- og kapitalfonde, der investerer i danske iværksættere og SMV’er, valfarter tirsdag til København. Fondene gør status over virksomhedshandler i 2016/17. Usikkerhed i global politik og konsekvenser for erhvervslivet er også på programmet, bl.a. med oplæg fra tidligere statsminister og NATO-generalsekretær Anders Fogh Rasmussen.

 

DVCA afholder tirsdag den 20. juni den tredje udgave af Nordic Private Equity Summit (NPES). Her mødes nordiske venture- og kapitalfonde for at netværke og diskutere fremtidens udfordringer. Tidl. statsminister Anders Fogh Rasmussen er blandt oplægsholderne.

Kapitalfonde fylder mere i dansk erhvervsliv

NPES er nordens største konference inden for kapitalfondsverdenen. I år deltager over 360 mennesker fra branchen, hvilket er rekord. Ifølge Jannick Nytoft, adm. direktør i DVCA, er en del af forklaringen, at markedet for virksomhedshandler i Danmark er ekstra attraktivt i disse år:

“Dansk økonomi er nu helt ude af krisen, og det smitter af på aktiviteten blandt venture- og kapitalfonde, som køber og sælger rekordmange virksomheder. Kapitalfonde spiller en stadigt større rolle i dansk erhvervsliv – de seneste år eksempelvis med køb af navnkundige virksomheder som Fætter BR og Molslinjen samt børsnoteringerne af DONG og Nets”.

 

Høj aktivitet i omskiftelige tider

Trods solide overraskelser på den verdenspolitiske scene i det seneste år med valget af Donald Trump i USA og brexit i Europa, har de finansielle markeder udviklet sig med pil opad. For venture- og kapitalfonde betyder det, at de har forholdsvis let adgang til at investere i nye virksomheder:

“Vi oplever, at pensionskasserne investerer mere i kapitalfonde i disse år, fordi det giver et højere afkast end f.eks. obligationer og almindelige aktier. Det er godt for fondene, som forventer fornyet fremgang de kommende år. Dog er vi opmærksomme på, at uvejrsskyer som brexit-forhandlingerne og usikkerheden til USA som handelspartner kan smitte negativt af i fremtiden”, udtaler Jannick Nytoft.

Geopolitiske risikofaktorer og udviklingen i den globale økonomi spiller generelt en stor rolle for danske venture- og kapitalfonde. Netop derfor gæster tidl. statsminister Anders Fogh Rasmussen konferencen tirsdag eftermiddag med et oplæg om fremtidsudsigterne i international politik.

 

Praktisk info 

Alle repræsentanter fra pressen er velkomne på dagen. Bemærk dog at det ikke er muligt at optage lyd/billeder under den sidste keynote med tidl. statsminister Anders Fogh Rasmussen kl. 15.30 til 16.30.

 

Adresse:

EY

Osvald Helmuths Vej 4., 2000 Frederiksberg

 

Program – Tirsdag d. 20. juni:

 

8:30 am – 9:00 am

REGISTRATION & COFFEE

9:00 am – 9:10 am

WELCOME, Ole Steen Andersen, CHAIRMAN, DVCA

 

9:10 am – 9:40 am

Keynote Speaker: The European Ecosystem: Tech is changing everything
Klaus Hommels, CEO OF LAKESTAR AND EARLY STAGE INVESTOR IN FACEBOOK, SPOTIFY AND SKYPE

9:40 am – 10:30 am

Panel debate: Private Equity towards 2020,
(1) Thomas Klitbo, IK Investment Partners, (2) Christian Frigast, Axcel, (3) Mads Ditlevsen, EQT, (4) Frode Strand-Nielsen, FSN, (5) Ragner Hellenius, PAI Partners, (6) Michael Bruun, Goldman Sachs

10:30 am – 11:00 am

NETWORKING BREAK

 

11:00 am – 11:45 am

BREAKOUT SESSIONS
Choose between three sessions:
a) Nordic leveraged loan market update
b) Portfolio management in venture
c) Current fundraising trends

11:45 am – 12:45 pm

Lunch break

12:45 pm – 1:30 pm

BREAKOUT SESSIONS, afternoon
Choose between three sessions:
a) Value creation through leadership
b) New trends in venture beyond 2020
c)IPO Preparation: Financial Risk and Debt Structuring

1:30 pm – 2:00 pm

Networking break

2:00 pm – 2:30 pm

Keynote speaker: The revolution in private markets investing
Aly Jeddy, SENIOR PARTNER, MCKINSEY

2:30 pm – 3:00 pm

DVCA’s PE market report: Spotlight on trends and perspectives
(1) Christian Frigast, Chairman, Axcel, (2) Ole Steen Andersen, Chairman, DVCA, (3) Bill Haudal Pedersen, Partner, Deloitte, (4) Jannick Nytoft, CEO, DVCA

3:00 pm – 3:30 pm

Networking break

3:30 pm – 4:30 pm

Keynote speaker: The Future of Global Politics – stability or disintegration?
Anders Fogh Rasmussen, FORMER SECRETARY GENERAL, NATO

4:30 pm – 5:30 pm

Cocktails and wine

 

For yderligere information besøg konferencens hjemmeside: www.npes.eu

Kontaktinformation
For yderligere kommentarer kontakt Jannick Nytoft, adm. direktør i DVCA. Mobil 2711 2073, e-mail: jny@dvca.dk eller presseansvarlig Ruben Kidde, Mobil 5386 2808, e-mail: ruk@dvca.dk

Læs i browser

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


© Created and hosted by Group Online.